Afdrukken
Categorie: Nieuws
Hits: 96
Deze expositie vindt plaats van 5 t/m 27 september.

Op 5 september zijn beide kunstenaars aanwezig en kunt U van gedachten wisselen over hun kunstwerken of over henzelf, Uzelf of wat dan ook.


schilderij Froukje Rodenhuis werk Froukje Rodenhuis
schilderij zoektocht Froukje Rodenhuis 'Zoektocht' Froukje Rodenhuis

Froukje Rodenhuis (02-04-1956): “Ik kijk , ik zet een streep, een kleur; ik doe een stap achteruit en twijfel. Soms zelfs wanhopig. Pak weer een kwast, een andere kleur en laat ‘het’ maar komen. Het is het grote niet-weten. Langzaamaan voelt mijn hand wat zij moet doen. Ik schilder sinds ongeveer 10 jaar. Iedere week is het een bevalling. Het resultaat verrast mij vaak, maar de twijfel (mijn drijfveer) blijft. Ik nodig U van HARTE uit om mijn schilderijen te komen bekijken.”


werk Kees van Ginneken werk Kees van Ginneken

Kees van Ginneken (14-09-1943): “durft U uw nieuwsgierigheid te prikkelen, kom dan kijken naar mijn intrigerende en soms uitdagende objecten. Vermoedelijk roept het veel vragen op. Ieder zit vol emoties. Deze zet ik om in driedimensionale kunstwerken. Zie maar eens de “Mannenwerkgroep”, werken aan een andere identiteit. Velen van U zullen dat wellicht (h)erkennen. Steeds is het een geboorte.